Βοήθεια

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;
Τι είναι η Τροφοδότηση Νέων;

Η τροφοδότηση νέων είναι η απευθείας μεταφορά νέων σε μια ιστοσελίδα ή web browser. Υπάρχει στην οθόνη του υπολογιστή ένα εργαλείο που μπορεί να συλλέγει και τα δικά σας νέα. Παρακάτω ακολουθούν μερικά από τα πιο δημοφιλή εργαλεία ανάγνωσης νέων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στα Colgate Professional νέα.

Παραγγελία δειγμάτων

Για την παραγγελία δειγμάτων, παρακαλούμε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση

Δημοσιοποίηση εκπαιδευτικών υλικών για εκτύπωση

Ως εγγεγραμμένος χρήστης, μπορείτε να δημοσιοποιείτε άρθρα, εικόνες και βίντεο μέσω εκτύπωσης, ηλεκτρονικού μηνύματος ή αρχείου στην ιστοσελίδα σας. Πηγαίνετε στο τμήμα Ενημέρωση Ασθενών και επιλέξτε ένα θέμα ή αναζητήστε έναν όρο στην βιβλιοθήκη υλικών. Κάνετε Κλικ στο πεδίο «Αναζήτηση Περιεχομένου» και ακολουθείστε τα βήματα που περιγράφονται στην σελίδα αποτελεσμάτων.

Εγγραφή και Είσοδος

Για να εγγραφείτε ή να εισέλθετε πρέπει να κάνετε Κλικ στο εικονίδιο Εγγραφή που βρίσκεται στη μπάρα πλοήγησης στο πάνω μέρος της σελίδας ή μπορείτε να κάνετε μια γρήγορη περιήγηση των χαρακτηριστικών της ιστοσελίδας πριν εγγραφείτε. Ακολουθήστε τα βήματα στη σελίδα εγγραφής. Μετά την εγγραφή σας, θα σας σταλεί ένα ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης. Από τη στιγμή που έχετε εγγραφεί, αρκεί μόνο να εισάγετε το όνομα χρήστης και τον κωδικό πρόσβασης στην πάνω δεξιά γωνία για να εισέλθετε στην ιστοσελίδα. Αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης, κάνετε Κλικ στο σύνδεσμο Βοήθεια που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την εντολή Είσοδος.

Προσωποποίηση εκπαιδευτικών υλικών για ασθενείς

Για να προσωποποιήσετε τα εκπαιδευτικά υλικά για ασθενείς με το λογότυπο ή/και την υπογραφή σας πρέπει να είστε εγγεγραμμένος χρήστης και να ορίσετε το επαγγελματικό σας προφίλ. Πηγαίνετε στο τμήμα Ενημέρωση Ασθενών και επιλέξτε ένα θέμα ή έναν όρο για αναζήτηση στη βιβλιοθήκη υλικών. Κάνετε Κλικ στο «Αναζήτηση Υλικού» και ακολουθήστε τα βήματα που αναγράφονται στη σελίδα των αποτελεσμάτων. Αφού επιλέξετε τη δημοσιοποίηση αυτών των υλικών, μπορείτε να σώσετε το προσωποποιημένο περιεχόμενο στο αρχείο αγαπημένων.

Χρήση Εικόνων και Βίντεο

Ως εγγεγραμμένος χρήστης, μπορείτε να έχετε στην ιστοσελίδα σας συνδέσμους για βίντεο και εικόνες για τους ασθενείς σας. Μπορείτε είτε να πάτε στο τμήμα Ενημέρωση Ασθενών και να επιλέξετε ένα θέμα ή να αναζητήσετε έναν όρο στη βιβλιοθήκη υλικών ή μπορείτε να πάτε κατευθείαν στο σύνδεσμο Εικόνες και Βίντεο στο τμήμα Ενημέρωση Ασθενών. Όταν εντοπίσετε την εικόνα που θέλετε να βάλετε στην ιστοσελίδα σας, αρκεί να κάνετε Κλικ στο σύνδεσμο «Προσθήκη αυτής της εικόνας στην ιστοσελίδα», να αντιγράψετε τον κώδικα html που σας δίνεται και να τον επικολλήσετε κατευθείαν στην ιστοσελίδα σας.

Το Προφίλ μου

Κάνετε Κλικ στην εντολή Το Προφίλ μου κάτω από την μπάρα πλοήγησης στο πάνω μέρος της σελίδας για να δείτε και να ανανεώσετε τις πληροφορίες σας, περιλαμβανομένης της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης, του κωδικού πρόσβασης και της ταχυδρομικής διεύθυνσης.


Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας!